28:e juni 2010


Hur är allt med er?!
Haha, tusan vad vilken paus jag har tagit alltså. Dock ingenting jämfört med vilka pauser jag tog förut, men den här pausen behövde jag. So, det är sommarlov nu, folket! Vad gör ni? Sommarjobbar? Jag gör det i alla fall. Det här är min sista vecka på jobbet (jag jobbar på ålderdomshem) och trots att jag längtar efter att få mitt riktiga sommarlov, så kommer det kännas lite trist att säga hejdå. Man har ju som ändå lärt känna personalen och alla söta tanter, hihi. :-) Nåja, pengar behövs alltid!

Den 10:e juli sticker jag till Rysslaaaand! Usch, så jag har längtat. Det roliga är att; först ville jag verkligen inte åka. Var beredd på att göra allt för att få stanna hemma, men sen när jag verkligen fick valet att stanna hemma, ville jag följa, haha! Jag antar att jag egentligen strävade efter att bara få ha ett val. Sånt är alltid bra att ha, eller hur? :-)
Måste berätta att jag inte gör en comeback, utan jag ville bara uppdatera lite. Jag lär nog inte återvända hit förrän jag har kommit hem både från Ryssland och om vi ska någon annanstans, så efter det är jag nog tillbaka. Jag ville passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar! :-D Ät mycket glass, sola, bada & NJUT AV SOMMARLOVET!
RSS 2.0